Contact

Linda Jansen

Peperstraat 7
4116 BG Buren
06 363 422 69
aa.snaas@gmail.com

Wie ben ik?

Mijn naam is Linda Jansen, ik heb mijn diploma gehaald bij het Huisdier Kennis Instituut in Bunnik. Mijn trimsalon is gevestigd in het centrum van het prachtige stadje Buren centraal gelegen tussen Culemborg en Tiel. Ik vind het erg belangrijk dat uw hond zich tijdens de trimbehandeling prettig voelt en natuurlijk dat hij goed verzorgd naar huis gaat. Kings & Queens is een diervriendelijke trimsalon waarbij het welzijn van de hond voor alles gaat. Er is altijd maar één hond tegelijk in de trimsalon, dit draagt bij tot een prettige en rustige omgeving waarbij nerveuze of angstige honden veel baadt hebben. Mijn volledige aandacht gaat uit naar uw hond, ik neem alle tijd voor de behandeling en plan daarom de volgende klant niet dicht op die van u. Ik werk alleen op afspraak.

Wat doe ik?

Kings & Queens biedt een complete verzorging voor uw hond. Of uw hond nu lang- of kortharig is, rashond of bastaard het maakt niet uit. Alle honden worden deskundig behandeld en krijgen de aandacht en de tijd die nodig is. De meeste honden kunnen worden getrimd naar officieel trimschema, maar het belang van de hond staat bij Kings & Queens altijd voorop. Mocht u speciale wensen hebben dan is dit altijd bespreekbaar. Bij een standaard behandeling wordt naast het in model brengen van de vacht het volgende gedaan:

  • Wassen en eventueel opzetten van een vacht conditioner. Het drogen van de vacht met een waterblazer.
  • Indien nodig haar verwijderen uit de gehoorgang.
  • Indien nodig het knippen van de nagels.

Bij Kings & Queens kunt u ook terecht voor een anti-verhaar behandeling voor  kort harige honden. Na een intensieve wasbeurt wordt de vacht van uw hond met een waterblazer uitgeblazen, alle haren die los zijn gaan zitten door de wasbehandeling worden verwijderd. Een goede borstelbeurt tot slot zorgt dat uw hond weer helemaal gelukkig en zo goed als verhaarvrij is, u heeft echt veel minder last van hondenharen in uw huis.