Contact

Linda Jansen

Peperstraat 7
4116 BG Buren
06 363 422 69
aa.snaas@gmail.com

Het is voor uw hond prettig wanneer hij voor een bezoek aan de trimsalon goed uitlaten is. De meeste behandeling nemen enige uren in beslag en het is vervelend als de hond zijn behoefte zo lang moet ophouden.

Uw hondje kan al vanaf 12 weken oud langs komen om kennis te maken met een puppy trimbeurt in de trimsalon, zo kan hij er al vroeg aan wennen.

Geef uw hond niet vlak voor een trimbeurt eten, sommige honden raken in de stress en braken dan het eten er weer uit.

Ik hoor graag van tevoren of er medische afwijkingen of andere gezondheid problemen zijn bij uw hond. Op deze manier kan ik rekening houden met het welzijn van de hond.

Voor de hond is het vaak beter dat u niet aanwezig bent tijdens de behandeling. Uw hond zal door uw aanwezigheid worden afgeleid en steun willen zoeken wanneer hij angstig of nerveus is.

Wanneer ik tijdens de trimbehandeling vlooien of andere parasieten tegenkom, bel ik altijd even naar u op met het voorstel thuis de mand/deken te wassen en de hele omgeving van de hond goed te reinigen en te behandelen met omgevingsspray tegen vlooien. U krijgt uw hond altijd zonder vlooien terug, in heel ernstige gevallen bereken ik het meerwerk van het ontsmetten van de trimsalon.

Mocht u niet op uw afspraak kunnen komen, laat het mij dan zo vroeg mogelijk weten. Dat kan telefonisch maar ook per mail.